Theatervoorstelling voor ouders en vrijwilligers sportclubs

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kunt u als ouder of vrijwilliger doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op vrijdag 15 september 2023 in de gemeente Oldebroek is te zien. De voorstelling is gratis te bezoeken.

Het is een voorstelling vol humoristische sketches, waarbij u handvatten krijgt die u meteen kunt gaan toepassen. Een mooie start van de Nationale Sportweek die van 15 tot en met 24 september plaats vindt.

‘Kom op nou jongens!’

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’. Het zijn veelbezochte voorstellingen die ook in onze regio te zien waren. Over hoe u als ouders eraan kunt bijdragen dat kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs, op school of bij muziek- en toneelverenigingen.

Kaarten bestellen

De uitvoering is in Kulturhus De Talter, aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek, Het duurt van 20:15 tot 21:30 uur en de inloop is vanaf 20:00 uur. Dankzij het Lokaal Sportakkoord Oldebroek is de toegang gratis, maar u moet wel een vrijkaartje reserveren via www.komopnoujongens.nl.

Ondertekening actieplan

Voor de theatervoorstelling is er voor genodigden een extra programma. Daarin ondertekenen en lanceren lokale organisaties het plan: ‘Samen maken we gezond de norm’. Hierin staan ambities van lokale organisaties die een combinatie vormen van het actieplan voor het Lokaal Sportakkoord Oldebroek II en Goed Bezig Oldebroek. Aan het plan komt een uitvoeringsagenda te hangen waar de ondertekenaars tot en met 2026 aan werken. Het geheel wordt gevolgd en aangejaagd door een kernteam van het Lokaal Sportakkoord en buurtsportcoaches van Goed Bezig Oldebroek.