In gesprek over het Meidoornplein: Doet u mee op 30 september?

Het Meidoornplein. Een plek voor ondernemers, een plek waar inwoners elkaar dagelijks ontmoeten. Een plek waar veel gebeurt en gaat gebeuren.

Zo gaat bijvoorbeeld de verbouwing van het plein binnenkort van start. Met elkaar doen we ons best om van het Meidoornplein een fijne plek te maken. Maar er is ook een andere kant. Vorig jaar is er een bijeenkomst geweest in de Huiskamer om te praten over de overlast op het Meidoornplein. De afgelopen periode heeft de gemeente samen met onder andere politie en straathoekwerk geïnvesteerd in het Meidoornplein. We willen er graag met elkaar voor zorgen dat het centrum van Wezep een fijne plek is voor iedereen. Hierover willen we graag met u in gesprek.

In gesprek

Op woensdag 30 september laten we u graag zien wat wij op en rond het Meidoornplein doen. En we willen graag met u in gesprek: wat gaat goed? Wat kan beter? Welke ideeën heeft u?

Aanmelden

Om alles corona-proof te organiseren, vragen we u zich vooraf aan te melden. U kunt dit doen voor 26 september. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een locatie. U krijgt hier na uw aanmelding nog bericht over. Aanmelden kan via www.oldebroek.nl/meidoornplein.

Bent u op 30 september niet in de gelegenheid mee te praten maar heeft u toch ideeën, wilt u toch uw mening geven of op een andere manier in contact komen? Dat kan! Via www.oldebroek.nl/meidoornplein kunt u ook digitaal reageren.