Prikken zonder afspraak in Oldebroek

GGD Noord- en Oost-Gelderland is op dinsdag 28 september en dinsdag 26 oktober aanwezig in De Zwikmeule, Oldebroek voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locatie is ingericht als tijdelijke locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en laten vaccineren. 

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie. 

De pop-up locatie in De Zwikmeule, Oldebroek is op 28 september en 26 oktober geopend van 12.30 tot 21.00 uur Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. Je kunt vrij binnenlopen wanneer het uitkomt.

Praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio

  • Oldebroek, dinsdag 28 september - 12.30 uur tot 21.00 uur – Locatie Zwikmeule
  • Hattem, maandag 27 september - 12.30 uur tot 21.00 uur – Locatie bij de Boni
  • Heerde, donderdag 30 september - 12.30 uur tot 21.30 uur – Locatie nog onbekend
  • Oldebroek, dinsdag 26 oktober - 12.30 uur tot 21.00 uur – Locatie Zwikmeule

20210922 vaccinatie zonder afspraak