Nieuws

 • Wie verdient de Oldebroeker Erepenning? 16 oktober 2018

  Wie staat er dag en nacht klaar voor anderen en zet zich belangeloos in voor Oldebroek? Kent u zo’n persoon? Laat het ons dan weten!

 • Renovatie gemeentehuis 16 oktober 2018

  Terwijl de aannemer vaart maakt om het gemeentehuis klaar te maken voor de toekomst gaat de dienstverlening aan inwoners door zoals u dat van de gemeente gewend bent.

 • Laat je inspireren; bezoek een duurzaam huis 16 oktober 2018

  Dit jaar wordt op zaterdag 3 en 10 november voor alweer de zesde keer de Duurzame Huizen Route gehouden. In heel Nederland delen honderden huiseigenaren hun duurzame verhaal met anderen. Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen kan een bezoek brengen aan één van de opengestelde woningen.

 • Filmavond voor jonge mantelzorgers 16 oktober 2018

  In de herfstvakantie is er speciaal voor jonge mantelzorgers een filmavond. Dit is op donderdag 25 oktober om 17.00 uur in Oldebroek.

 • Oldebroek de MKB-vriendelijkste gemeente? 16 oktober 2018

  Oldebroek doet mee aan de verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. We willen graag weten of ondernemers tevreden zijn over onze dienstverlening.

 • Bedankt namens wethouder Bob Bergkamp 16 oktober 2018

  Afgelopen week was de Week van Duurzaamheid & Innovatie. Op allerlei plekken in onze gemeente werden duurzame activiteiten georganiseerd en bezocht.

 • Brandpreventieweken; geboortekoffertje voor ouders van Yoline Keurhorst 15 oktober 2018

  De maand oktober staat landelijk in het teken van brandpreventie. Ook de brandweer in onze regio doet enthousiast mee aan dit belangrijke thema.

 • College presenteert meerjarenbegroting 2019

  Het college van de gemeente Oldebroek presenteert de gemeenteraad de meerjarenbegroting 2019.

 • B&W stelt raad voor deel te nemen aan Gezond Veluwe 11 oktober 2018

  Het college van B&W stelt de raad voor om akkoord te gaan met deelname als ketenpartner aan het programma Gezond Veluwe. Het gaat om de collegeperiode 2018-2021. Gezond Veluwe is een netwerkorganisatie op de Noord Veluwe die zich inzet om inwoners de voordelen te laten ervaren van goede, betaalbare zorg en ondersteuning dichtbij. Door de ketensamenwerking aan te gaan kan de gemeente Oldebroek de onderwerpen die zijn ondergebracht bij Gezond Veluwe duurzaam oppakken.

 • Werkzaamheden Veluwelaan vanaf 15 oktober 2018 10 oktober 2018

  De Veluwelaan in Wezep is op maandag 15 oktober afgesloten voor alle soorten verkeer. Dit geldt ook voor de oversteken bij de Molenweg-Rietdekkersweg, de Verlengde Meidoornstraat, de Nieuwlandsweg en de Verlengde Kerkweg. Het verkeer wordt omgeleid met borden en door verkeersregelaars.

 • B&W biedt concept Beleidsplan Sociaal Domein 2019-2022 aan de raad aan

  Het Beleidsplan Sociaal Domein 2019 -2022 is in concept klaar. Bijna 250 inwoners, professionals en vrijwilligers dachten mee over wat er nodig is voor een sociaal en leefbaar Oldebroek.

 • Werkzaamheden Zuiderzeestraatweg tussen 1 en 26 oktober 2018 04 oktober 2018

  Van maandag 1 oktober t/m 26 oktober (week 40 t/m 43) voert de firma Schagen Infra wegwerkzaamheden uit aan de Zuiderzeestraatweg. Dit gebeurt in fases. Regionaal verkeer wordt omgeleid via de snelweg A28. Voor voetgangers en fietsers zijn er oversteekplaatsen. Opdrachtgever is provincie Gelderland.

Uitgelicht