Nieuws

 • Defqon.1 weekend festival 21 juni 2018

  In het weekend van 22 tot en met 25 juni 2018 vindt, op het Walibiterrein in Biddinghuizen, de 16e editie van het dance event Defqon.1 Weekend Festival plaats.

 • Burgemeester Hoogendoorn verwelkomt nieuwe Nederlander 20 juni 2018

  Maandag 18 juni 2018 legde mevrouw Maria Zarmikova Avetyan de verklaring van verbondenheid af. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn reikte daarna het bewijs van ‘Bekendmaking van verlening van het Nederlanderschap’ aan haar uit.

 • Vergadering raadscommissie juni 2018 19 juni 2018

  De raadscommissies bereiden de besluiten van de gemeenteraad voor. Dit doen zij door zich een mening te vormen over de voorstellen van het college van B&W aan de raad en informatie te vragen.

 • Wat heeft de gemeenteraad besloten op 7 juni? 19 juni 2018

  De gemeenteraad van Oldebroek heeft in zijn vergadering van 7 juni 2018 verschillende besluiten genomen.

 • Meldpunt voor drugsgebruik en –handel in Oldebroek 19 juni 2018

  De gemeente Oldebroek lanceert in september een meldpunt voor drugsgebruik en drugshandel. Met dit meldpunt beoogt de gemeente het gebruik van drugs (nog) beter in beeld te krijgen en zo ook de handel in drugs aan te pakken.

 • Training 'Betrokken omgeving' 19 juni 2018

  Op 20 september gaat de training ‘Betrokken omgeving’ van Impluz, in samenwerking met het Sociaal Team in Oldebroek, van start. De training is voor partner(s), ouder(s) en andere naastbetrokkenen van mensen met psychische problemen.

 • Inloopavond herinrichting Van Asch van Wijcklaan in Oldebroek 19 juni 2018

  In de Van Asch van Wijcklaan start na de zomervakantie de aanleg van een nieuw regenwaterriool. Voor de werkzaamheden starten vertelt aannemer Van Gelder u op dinsdag 26 juni graag over de plannen, uitvoering en planning van de werkzaamheden. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

 • Samen in actie voor NIX18

  De afgelopen weken stonden in het teken van NIX18: geen alcohol of tabak onder de 18 jaar. Ook in Oldebroek. Op verschillende manieren werd de leeftijdsgrens van 18 onder de aandacht gebracht.

 • Benieuwd naar het ontwerp voor IKC Zuidwest?

  Het ontwerp van de nieuwbouw voor Integraal Kindcentrum (IKC) Zuidwest in Wezep is gereed. In dit gebouw komen straks basisscholen De Bron en De Meidoorn en SKO, de aanbieder van kinder- en peuteropvang.

Uitgelicht