Vanwege de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het beveiligingslek in Citrix kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2020, 17.00 uur, geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Nieuws RSS icoon

 • Voorzorgsmaatregelen beveiligingslek Citrix

  17 januari 2020

  Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft gezien is er veel te doen om het beveiligingslek in Citrix. Ook de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek maken gebruik van dit systeem. De drie gemeenten hebben uit voorzorg deze Citrix server afgesloten op vrijdag 17 januari 2020.

 • Taalklas voor kinderen van statushouders van start

  Woensdag 15 januari 2020 vond de feestelijke opening van de Taalklas Oldebroek plaats. In de Taalklas leren kinderen van statushouders de Nederlandse taal (beter) beheersen. Het is een gezamenlijk initiatief van alle scholen in de gemeente en de gemeente Oldebroek. Op maandag 20 januari 2020 starten de eerste NT2-Leerlingen met de Taalklas.

 • Openbare kennisgeving: Vooraankondiging wegslepen auto

  14 januari 2020

  Aan de Looweg op ’t Loo Oldebroek is een motorvoertuig van het merk Chrysler, model Voyager, met Brits kenteken HN03 ZGT in de kleur grijs op de weg geplaatst in strijd met het bepaalde in artikel 4:3, lid 1 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Oldebroek (Apv).

 • 100 dagen burgemeester van de gemeente Oldebroek

  14 januari 2020

  Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing is 100 dagen burgemeester van de gemeente Oldebroek:

 • Zes brandweermannen post Wezep ontvangen Koninklijke Onderscheiding

  14 januari 2020

  Op zaterdag 11 januari 2020 ontvingen zes brandweermannen van brandweerpost Wezep een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Tanja Haseloop-Amsing. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsviering van de post. Bert Jan van den Bosch, Jan van Gelder, Kees Leusink, Appie Prins, Bart Riezeweide en Gerrit Veldman werden persoonlijk toegesproken en mogen zich na de uitreiking Lid in de Orde van Oranje Nassau noemen.

 • Nieuwjaarsreceptie gemeente Oldebroek: ‘Kom in beweging’

  14 januari 2020

  De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek op woensdag 8 januari 2020 stond in het teken van samen in beweging. In haar toespraak blikte burgemeester Tanja Haseloop terug op 2019 en vooruit naar het nieuwe jaar. Ook reikte zij vijf erepenningen uit. Tijdens de receptie waren er voor bezoekers verschillende activiteiten te zien en te doen.