Nieuws

 • Virtual reality activiteit in de Week tegen Kindermishandeling 16 november 2017

  Van 20 tot en met 26 november is het de ‘Week tegen Kindermishandeling’. Dit is een landelijke actieweek waarin organisaties hun krachten bundelen om extra aandacht te vragen voor de bestrijding van kindermishandeling. Zo wordt in Wezep een virtual reality activiteit georganiseerd op 22 november.

 • Oldebroek voor Mekaar-beeldje voor creatieve Herma Bos 15 november 2017 Duimen omhoog

  Op woensdag 15 november reikte burgemeester Hoogendoorn een Oldebroek voor Mekaar-beeldje uit aan mevrouw Herma Bos-Zoet uit Hattemerbroek. Mevrouw Bos organiseert drie keer in de week, steeds op een andere locatie, handwerkbijeenkomsten.

 • College vraagt gemeenteraad bijdrage buitensportaccommodatie Oldebroek 15 november 2017

  Een initiatiefgroep van gebruikers en eigenaren heeft samen met de gemeente een plan gemaakt voor het verbeteren en uitbreiden van de sport- en beweegvoorzieningen in het gebied rond De Talter in Oldebroek.

 • Komt u naar de opfriscursus rijvaardigheid voor oudere automobilisten? 31 oktober 2017

  Verkeerssituaties en verkeersregels veranderen van tijd tot tijd. Om oudere verkeersdeelnemers hierbij ‘op weg’ te helpen, organiseert Veilig Verkeer Nederland, afdeling Oldebroek, de Opfriscursus Rijvaardigheid. Speciaal voor 60-plussers uit de gemeenten Oldebroek en Elburg.

 • Uitnodiging Open Space Sessie over pleegzorg 31 oktober 2017

  Van 1 tot en met 8 november is het de Week van de Pleegzorg. Naar aanleiding van deze actieweek wordt er op zaterdag 4 november een bijeenkomst met een Open Space Sessie georganiseerd door samenwerkende gemeenten in de regio Noord Veluwe.

Uitgelicht