WOZ-gegevens woning inzien

Ieder jaar stellen wij de WOZ-waarden van woningen vast. Wij willen u als woningeigenaar meer betrekken bij de berekening van de WOZ-waarde van uw woning.

Dat voorkomt dat u achteraf bezwaar moet maken en dat er correcties moeten worden aangebracht. Alleen woningeigenaren die een brief van de gemeente hebben ontvangen kunnen de gegevens inzien. De gemeente selecteert ieder jaar een bepaalde groep woningen.

WOZ-gegevens inzien

Gegevens wijzigen of aanvullen

Op de website oldebroek.mijnvoormelding.nl kunt u de gegevens inzien die voor uw object zijn geregistreerd. U kunt wijzigingen en/of aanvullingen in de gegevens aanbrengen en ze via de website naar de gemeente sturen. Dit kan tot 1 december 2018. Een taxateur van de gemeente beoordeelt de toegestuurde gegevens. U ontvangt daarna een reactie van onze taxateur.

Inloggegevens kwijt

In de brief die u van de gemeente heeft ontvangen staat een uniek registratienummer. Bent u de brief kwijt? Neem dan contact op met de gemeente via tel. 0525 63 82 00. Wij kunnen u dan nogmaals het unieke registratienummer toesturen.

Uitgelicht