Gemeentegids

U vindt in de gemeentegids uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar ook informatie over clubs, organisaties en verenigingen in de gemeente Oldebroek.

Inwoners van de gemeente Oldebroek krijgen elk jaar een gemeentegids in de brievenbus. Is de gemeentegids niet bij u bezorgd? Dan kunt u er één ophalen in het gemeentehuis.

Digitale gemeentegids

De gemeentegids van Oldebroek is ook digitaal te raadplegen op www.oldebroek.smartmap.nl. In de digitale gemeentegids vindt u contactgegevens van verenigingen, organisaties en instanties in de gemeente Oldebroek. De digitale gemeentegids wordt regelmatig geactualiseerd. U kunt het hele jaar door wijzigingen doorgeven aan de uitgever Akse Media.

GemeentegidsApp

De gemeentegids is ook beschikbaar als app op uw smartphone of tablet. De GemeentegidsApp is gratis te downloaden in de Google Play of App Store.

Toegankelijke gemeentegids

De digitale gemeentegids is ook beschikbaar als toegankelijke versie voor slechtzienden, dyslectici of andere gebruikers. U kunt de toegankelijke gemeentegids vinden op oldebroek.smartmap.nl/toegankelijk. Deze versie voldoet aan prioriteit 2 van de webrichtlijnen van Stichting Waarmerk drempelvrij.

Wijzigingen doorgeven

De gemeente Oldebroek neemt zelf geen wijzigingen aan, omdat de administratie hiervan is uitbesteed aan Akse Media in Den Helder. Zijn de gegevens van uw club, vereniging of instelling niet juist, dan kunt u de wijzigingen bij hen doorgeven. Dit kan op de volgende manieren:

  • Per email: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Oldebroek)
  • Telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media)
  • Schriftelijk: Akse Media, t.a.v. gemeentegids Oldebroek, Postbus 6033, 1780 KA  Den Helder