Trouwambtenaar Huub Verberk

Trouwambtenaar Huub VerberkSinds 1977 woon ik in Wezep en ben daar altijd huisarts geweest. Een beroep waar je veel mensen leert kennen. Sinds enige jaren werk ik veel minder. Het omgaan met mensen blijft voor mij boeiend. Daarom heb ik voor de functie van trouwambtenaar gekozen.

Een huwelijk is een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven. Het is een dag waarvan je wilt dat die goed verloopt en waarbij iedereen zich prettig voelt. Daarom wil ik ook een gesprek met jullie om samen te bepalen hoe de ceremonie gaat verlopen. Jullie bepalen wat we gaan doen. Ik probeer goed te luisteren wat jullie echt willen. In principe is alles mogelijk, modern, klassiek, humoristisch... zeg het maar. Het is belangrijk dat de trouwdag voor iedereen leuk en ontspannen is. We praten daarom ook over de beide ouders en eventueel verdere familie. Vrienden en getuigen spelen ook een rol. Ik hoor graag jullie ideeën hoe de trouw ceremonie moet verlopen.

Kortom, ik probeer samen met jullie een mooie, ontspannen huwelijks voltrekking te regelen. Ik woon in Wezep, getrouwd in 1976, twee dochters en drie kleindochters.