Trouwambtenaar Anneke Bouma-Scheer

Trouwambtenaar Anneke Bouma-ScheerJullie huwelijk of een geregistreerd partnerschap is de dag waar je enorm naar uit kunt kijken. Het is een belangrijk moment in het leven: de liefde vastleggen. De mooiste dag, de romantiek, maar ook een serieuze en belangrijke stap. Het blijft steeds weer fascinerend om te horen hoe twee mensen elkaar hebben gevonden. Daarom vind ik het ook belangrijk om vooraf kennis te maken met elkaar.

De ene huwelijksvoltrekking is de andere niet; voor de een is het een uitbundig feest, voor de andere een ingetogen ceremonie. Ieder huwelijk is anders, elk bruidspaar uniek, alle gasten verschillen en geen dag is hetzelfde. Ik zoek iedere keer weer naar een manier om een persoonlijke huwelijksvoltrekking te verzorgen, die aansluit bij jullie wensen. Ook ben ik er om jullie te adviseren, vertrouwen te geven, maar vooral te laten genieten. Ik hoop méér in jullie te zien dan er te zien is.

Ook andere mensen die belangrijk zijn op deze dag zoals ouders, getuigen, kinderen en goede vrienden worden zeker niet vergeten. Ook zij krijgen, wanneer jullie dat willen, de aandacht die ze verdienen. En als alles “klopt” lukt het om er op een ontspannen manier een mooie ceremonie van te maken. Dat is wat ik graag uitstraal naar het bruidspaar, iedere keer weer opnieuw. Dat is de uitdaging!

Ik ben getrouwd, woon in Wezep en ik heb twee dochters. Naast het zijn van trouwambtenaar werk ik met veel plezier als zorgvrijwilliger in hospice De Regenboog in Nunspeet.