Trouwambtenaar Marianne Tenthof van Noorden - Slegt

Trouwambtenaar Marianne Tenthof van NoordenBij een huwelijk of partnerschapregistratie komen liefde, verleden, heden en toekomst bij elkaar. Als trouwambtenaar vind ik het een voorrecht en een mooie uitdaging om daar tijdens de ceremonie inhoud en vorm aan te geven.

Het lijkt zo simpel dat ene woordje "JA", maar daar schuilt vaak heel veel achter. In een voorgesprek wil ik daar met jullie over van gedachten wisselen. Ik wil bijvoorbeeld graag horen wat jullie van deze verbintenis verwachten, hoe het leven jullie bij elkaar heeft gebracht en hoe jullie denken de toekomst samen in te gaan richten.

Jullie kunnen van mij verwachten dat ik een persoonlijke speech zal houden, waar jullie je in herkennen. Jullie eigen wensen zijn daarbij erg belangrijk en ik wil graag met jullie mee denken om zoveel mogelijk hiervan te realiseren.

Als ik na afloop van een ceremonie een compliment krijg omdat mensen zich geraakt voelen door mijn toespraak en dat ze zich er helemaal in herkennen, dan pas is het goed voor mij.

Wie ben ik? 

Mijn naam is Marianne Tenthof van Noorden. Ik ben getrouwd en wij hebben vier getrouwde kinderen en zes kleinkinderen. Tijdens mijn jarenlange werk bij het Nederlandse Rode Kruis heb ik geleerd om open te staan voor allerlei mensen, jong en oud en met verschillende achtergronden. Dat heeft mijn leven erg verrijkt. Deze ervaring komt mij als trouwambtenaar goed van pas.