Trouwambtenaar Matthias Michelsen

Trouwambtenaar Matthias MichelsenAllereerst wil ik jullie van harte gelukwensen met het voornemen om te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Uit ervaring weet ik dat het huwelijk of een geregistreerd partnerschap één van de mooiste en belangrijkste momenten in jullie leven is.

Als echtpaar in wording zijn jullie op jullie trouwdag het stralende middelpunt. Het is belangrijk dat jullie als paar de hele dag kunnen genieten. Ook op het moment als de trouwambtenaar jullie toespreekt. Als trouwambtenaar zie ik het als mijn verantwoordelijkheid om jullie, door een creatieve, humorvolle en persoonlijke wijze, nog meer te laten stralen. Daarvoor is het belangrijk dat wij voor de huwelijkssluiting kennis maken. In een persoonlijk gesprek hoor ik graag hoe jullie elkaar hebben ontmoet, wat jullie in elkaar aanspreekt et cetera. Naast de fijne en goede momenten, zal ik ook vragen of er moeilijke en verdrietige momenten zijn geweest. Iedere toespraak en ieder moment is uniek. Ik probeer ervoor te zorgen dat jullie je kunnen identificeren met wat er wordt verteld. Uiteraard wordt iedereen die aanwezig is bij de huwelijksvoltrekking betrokken bij dit belangrijke moment, maar jullie staan centraal.

Bijna mijn hele leven heb ik in Wezep gewoond. In 2014 ben ik getrouwd en sindsdien woonachtig in Hattem. Naast mijn werk als trouwambtenaar werk ik als bedrijfsjurist in IJsselmuiden.