Samen geven we onze gemeente kleur

Oldebroek wil een gemeente zijn waarin het goed en fijn leven is. Voor iedereen. Maar wat hebben we daarvoor nodig? En waar moeten we nog extra aandacht voor hebben? Uw input helpt ons antwoord te geven op deze vragen. Van harte welkom om mee te denken!

Theater op 7 en 8 juni 2023

Als vervolg op de enquête en al uw waardevolle input, organiseren we op woensdag 7 en donderdag 8 juni een interactief theater van Dames die Raken. De verschillende scenes zijn gebaseerd op (eigen) ervaringen. U krijgt een inkijkje in het leven van mensen die te maken hebben met mantelzorg, armoede, dementie en psychische kwetsbaarheid. Tussendoor is er ruimte voor gesprek over deze thema's. 

  • Data: woensdag 7 juni in MFC de Brinkhof in Wezep en donderdag 8 juni in de Rabozaal van de Talter in Oldebroek.
  • Tijd: beide avonden zijn van 20.00 - 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
  • Kosten: gratis

Aanmelden interactief theater

Nieuwe visie sociaal domein

Als gemeente werken we samen met partners en andere betrokkenen hard aan een nieuwe visie voor het sociaal domein. Met het sociaal domein wordt alles bedoeld dat vanuit de gemeente gedaan wordt op het gebied van werk, inkomen, inburgering, welzijn, gezondheid, opvoeden en opgroeien. Het gaat over wat mensen nodig hebben voor een fijn leven en om mee te doen in de samenleving. Dat kan ook gaan over dingen die de buurt sociaal en leefbaar maken. 

Enquête

In deze nieuwe visie hebben we het over bovenstaande punten. Over hoe we elkaar ondersteunen en wat we hierbij belangrijk vinden. Wat u belangrijk vindt! Daarom hebben alle inwoners van de gemeente Oldebroek onderstaande kaart in de bus gehad. Een persoonlijk bericht om u uit te nodigen mee te denken en uw input te geven. De enquête is inmiddels gesloten, bedankt voor al uw reacties. We verwerken de uitkomsten en koppelen dit op deze pagina aan u terug. Dit helpt om van de gemeente Oldebroek een goede en fijne plek te maken!

Kleurwedstrijd

Bedankt voor het meedoen aan de kleurwedstrijd! Uit alle mooie inzendingen is een winnaar gekozen: Benthe Huenestijn. Uit handen van wethouder Liesbeth Vos – van de Weg kreeg zij een mooi cadeau.

Winnaar kleurwedstrijd Benthe Huenestijn