Sociaal Team

Heeft u vragen op het gebied van werk, inkomen of zorg? Loopt u in het dagelijks leven tegen bepaalde dingen aan en heeft u behoefte aan ondersteuning? Hiervoor kunt u terecht bij het Sociaal Team.

In het Sociaal Team zitten verschillende professionals die graag met u meedenken en u ondersteunen waar dat kan. Hierbij kunt u denken aan:

Neem gerust contact op met het Sociaal Team.

Melding Sociaal Team met DigiD

Heeft u vragen over het opvoeden en opgroeien van kinderen? Dan kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Meldingsformulier Sociaal Team

U kunt in contact komen met het Sociaal Team door gebruik te maken van bovenstaand meldingsformulier met DigiD. Heeft u geen DigiD? Dan kunt u schriftelijk het meldingsformulier (pdf, 420kb) invullen en opsturen naar het Sociaal Team. Een medewerker van het Sociaal Team neemt na ontvangst van het formulier binnen 2 werkdagen contact met u op. Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact op met het Sociaal Team via tel. 0525 63 83 33.

Bereikbaarheid Sociaal Team

Wilt u liever persoonlijk langskomen? U kunt iedere werkdag van 09.00 tot 12.00 uur terecht bij het Sociaal Team in Multifunctioneel Centrum de Brinkhof in Wezep. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Wilt u graag een afspraak dichter bij huis? Dat is mogelijk, hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Telefonisch is het Sociaal Team van 08.30 tot 16.30 uur bereikbaar via tel. 0525 63 83 33.

Contactgegevens Sociaal Team

Mariënrade 3 (Multifunctioneel Centrum de Brinkhof)
8091 XS Wezep
Tel. 0525 63 83 33
E-mail sociaalteam@oldebroek.nl.

Oldebroekwijzer.nl

Wilt u weten welke hulp en ondersteuning er is in de gemeente Oldebroek? Oldebroekwijzer.nl is een digitale wegwijzer voor inwoners en professionals met informatie over onder andere werk, inkomen, opvoeding en zorg.

Luisterend oor

  • Behoefte om (anoniem) uw verhaal te doen? Voor een luisterend oor kunt u ook terecht bij Sensoor: 0900 0767 (24 uur per dag bereikbaar).
  • Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud en wil je in vertrouwen met iemand praten? Bel dan de Kindertelefoon: 0800 0432.

Spoed

  • Bel bij een levensbedreigend spoedgeval altijd 112.
  • Bel voor het melden van huiselijk geweld en kindermishandeling Veilig Thuis: 0800 2000.