College van B&W op werkbezoek bij de Zeuven Heuvels

Op dinsdag 12 maart 2024 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan de Zeuven Heuvels. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door Anniek Schunselaar, sinds vorig jaar bedrijfsleider van de Zeuven Heuvels.

De Zeuven Heuvels ligt aan de Stationsweg in Wezep en hier werd gesproken over onder meer de sociale werkplek en het proeflokaal. Na dit gesprek kreeg het college een rondleiding op de locatie.

Sinds 2015 is de Zeuven Heuvels een gevestigde naam in de gemeente Oldebroek. Je kunt er terecht voor een heerlijke koffie, huisgemaakt gebak en een lekkere lunch of proeverij. Ook is de locatie geschikt voor feesten en vergaderingen. Beroepskrachten werken er samen met jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het proeflokaal biedt een werkplek, midden in de samenleving, waarbij iedereen naar vermogen een bijdrage levert.

Anniek is blij met het bezoek van het college van B&W: “Op deze mooie locatie in de gemeente Oldebroek bedienen we onze gasten zo goed mogelijk. Dit doen we met verschillende activiteiten, waarbij we aansluiten bij de wensen van de gast. Onze jongeren en volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt leveren een fantastische bijdrage aan de Zeuven Heuvels. Ik ben trots dat we dit aan de burgemeester en wethouders konden laten zien.”

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan bij Bram Horst, accountmanager Ondernemers, via ondernemers@oldebroek.nl.

College van B&W en bedrijfsleider Anniek staan voor de Zeuven Heuvels in Wezep