Contact voor ondernemers

Heeft u als ondernemer een vraag voor de gemeente, kent u de weg niet binnen onze organisatie of bent u op zoek naar personeel? Dan kunt u terecht bij de accountmanager Ondernemers of bij de accountmanager Werkgeversdienstverlening.

Accountmanager Ondernemers

Accountmanager Bram Horst is het aanspreekpunt van de gemeente voor het bedrijfsleven. Hij onderhoudt contacten met ondernemers, informeert ze en bemiddelt. Ook probeert hij de wensen en belangen van ondernemers zo veel mogelijk bij de gemeentelijke besluitvorming te betrekken. Heeft u vragen met betrekking tot ondernemen of wilt u zich als ondernemer vestigen in de gemeente Oldebroek? Neem dan contact op met Bram Horst.

Contactgegevens Bram Horst

Bram Horst accountmanager ondernemers

Accountmanager Werkgeversdienstverlening

Frank Lenferink is accountmanager op het gebied van werkgevers-en werkzoekendendienstverlening. Hij adviseert werkgevers bij het in dienst nemen van inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt, scholing en over eventuele (financiële) mogelijkheden. Bent u benieuwd wat de accountmanager voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Frank Lenferink of kijk voor meer informatie op de pagina Werkgeversdienstverlening.

Contactgegevens Frank Lenferink

Accountmanager Werkgeversdienstverlening Frank Lenferink