Werken bij de gemeente

Leuk dat je interesse hebt in het werken bij de gemeente Oldebroek! Misschien word jij binnenkort wel onze nieuwe collega?

Over de gemeente Oldebroek

Tussen het groen van de Veluwse bossen en het blauw van het Drontermeer vind je de gemeente Oldebroek. Een betrokken gemeenschap met 24.000 inwoners, verdeeld onder de dorpskernen Oldebroek, ’t Loo, Noordeinde, Oosterwolde, Wezep en Hattemerbroek. Rust, ruimte, een afwisselend landschap en centrale ligging geven alle mogelijkheden voor prettig wonen, werken en recreëren.

In totaal stappen zo’n 200 collega’s dagelijks het vernieuwde gemeentehuis binnen, waar een laagdrempelige, open, persoonlijke en informele sfeer hangt. Met elkaar werken we aan een organisatie die aansluit bij de behoeften van de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd.

Deze twee komen samen in het motto ‘Oldebroek voor Mekaar’ waarmee we, samen met de inwoners, werken aan een sterke en leefbare samenleving. Een aanpak waarin de samenleving aan het roer staat. Dit vraagt van ons een andere rol. Daarom leggen we verantwoordelijkheden laag in de organisatie en maken we heldere afspraken over de taakverdeling en de communicatie.

Werken bij de gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek is volop in beweging. Dit doen we graag met gepassioneerde collega’s die, binnen hun eigen specialisme, willen bijdragen aan de maatschappij. Voel jij een match met onze organisatie en een openstaande vacature? Dan ontmoeten we je graag. Op dit moment nemen wij geen open sollicitaties in behandeling. 

Naar onze vacatures

Stage lopen bij de gemeente Oldebroek

Wij bieden studenten graag de kans kennis en ervaring op te doen bij onze organisatie. Ben jij op zoek naar een stageplaats, stuur dan jouw motivatie naar vacatures@oldebroek.nl. Wij kijken dan of we binnen onze organisatie een plek voor je hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Bij de gemeente Oldebroek krijg je goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden onder andere:

  • Individueel Keuzebudget: 17,05% van je salaris. Dit budget bestaat uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en voormalige verlofuren. Het budget kun je naar eigen wens inzetten.
  • Aanvullende regeling voor 13 weken (deels) betaald ouderschapsverlof.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, denk aan het volgen van trainingen, cursussen of loopbaantrajecten.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.
  • Een actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke uitstapjes.

Benieuwd naar alle voorwaarden? Kijk dan op de website Cao Gemeenten.