Nomineer iemand voor de Witte Anjer Prijs 2024

De Witte Anjer is een symbool van waardering voor alle Nederlandse veteranen. Zet uw vriend(in), familielid, kennis of collega zich in voor erkenning en waardering van veteranen? Nomineer diegene dan voor 31 maart.

Witte Anjer Prijs

Het Nationaal Comité Veteranendag reikt sinds 2018 jaarlijks deze prijs uit aan mensen die een bijzondere rol spelen in het leven van veteranen. Denk aan de oprichter van het veteraneninloophuis, een ondersteunend thuisfront, een burgemeester die zich elk jaar extra inzet of simpelweg de buurman / buurvrouw die altijd klaarstaat. De steun van naasten kan ontzettend belangrijk zijn voor veteranen.

Zet iemand in het zonnetje

Door iemand te nomineren voor de Witte Anjer Prijs zet u diegene in het zonnetje en wordt diegene bedankt voor zijn of haar inzet. Afgelopen jaar ging de prijs naar Sterre van den Boogaard en Ruben Lindenhovius, zij wonnen de prijs voor hun initiatief ‘Boots on the Ground’ en de voorbeeldfunctie die zij met dit initiatief vervullen voor jongeren. Dien uw eigen nominatie nu in via www.oldebroek.nl/witteanjer!

De jury maakt een selectie van 20 genomineerden. Zij worden uitgenodigd voor de Witte Anjer Prijsuitreiking op donderdag 13 juni 2024, waar de winnaar officieel bekend wordt gemaakt.