Goed Bezig organiseert Scootmobieltour

Na een succesvolle eerste editie in 2023 organiseert Goed Bezig Oldebroek in juni vier keer een Scootmobieltour. Onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach gaan deelnemers in de omgeving van Wezep een route rijden van ongeveer vijftien kilometer.

Voorop staat plezier maken en samen buiten genieten van de omgeving. De dag start gezamenlijk met een kopje koffie of thee. Daarna verkennen de deelnemers de omgeving op de scootmobiel. Nadat Goed Bezig vorig jaar leuke reacties kreeg van de deelnemers, is dit jaar weer besloten om het nogmaals te organiseren. ‘’Ik woon al jaren in Wezep, maar hier ben ik nog nooit geweest’’, aldus een deelnemer van vorig jaar.

Waar en wanneer

U kunt meedoen op donderdag 6, 13, 20 en 27 juni 2024. Er wordt verzameld bij De Brinkhof in Wezep om 14.45 uur. Rond 16.00 uur is de groep weer terug bij het punt van vertrek.

Aanmelden en meer informatie

Neem contact op met Laura Spijkerboer van Goed Bezig Oldebroek. Dit kan via 06 575 154 89 of mail uw naam, telefoonnummer, woonplaats en gegevens voor noodgevallen naar lspijkerboer@oldebroek.nl. Deelname is op eigen risico.