Trouwambtenaren

U heeft voor het voltrekken van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS of trouwambtenaar) nodig. Onze trouwambtenaren leveren graag een bijdrage aan uw bijzondere dag.

Ze stellen zich hieronder aan u voor. U geeft uw voorkeur door als u melding maakt van uw voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Anneke Bouma – Scheer

Trouwambtenaar Anneke Bouma

Jullie huwelijk of een geregistreerd partnerschap is de dag waar je enorm naar uit kunt kijken. Het is een belangrijk moment in het leven: de liefde vastleggen. De mooiste dag, de romantiek, maar ook een serieuze en belangrijke stap. Het blijft steeds weer fascinerend om te horen hoe twee mensen elkaar hebben gevonden. Daarom vind ik het ook belangrijk om vooraf kennis te maken met elkaar. De ene huwelijksvoltrekking is de andere niet; voor de een is het een uitbundig feest, voor de andere een ingetogen ceremonie. Ieder huwelijk is anders, elk bruidspaar uniek, alle gasten verschillen en geen dag is hetzelfde. Ik zoek iedere keer weer naar een manier om een persoonlijke huwelijksvoltrekking te verzorgen, die aansluit bij jullie wensen.

Linda van Triest – Lapré

Trouwambtenaar Linda van Triest

Hoe mooi is het om verliefd te zijn. Hoe fijn om die bekende vlinders te voelen en hoe fantastisch om dat gevoel om te zetten in een vaste relatie. Ik zou graag een schakeltje in jullie liefde willen zijn. Om samen jullie trouwdag tot een onvergetelijke te maken! Wie weet tot ziens! 

Hartelijke groet, Linda van Triest

Madelon Blok – Dijkman

Trouwambtenaar Madelon Blok

Ik ben 'hoopvol romantisch' en ik geloof enorm in de liefde. Met alles erop en eraan. Jullie staan op het punt een nieuw hoofdstuk te beginnen in jullie liefdesverhaal. Hoe leuk! Dat hoofdstuk verdient natuurlijk een ceremonie die past bij waar jullie nu staan en bij wat de toekomst gaat brengen. Als creatieve en verbindende spreker, draag ik daar graag aan bij. Met mijn liefde voor de kleinkunst en storytelling, vertel ik graag verhalen die raken en laten lachen. Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Ik ben erg nieuwsgierig naar die van jullie! 

Yannick La Gordt Dillié (beschikbaar vanaf 18 juli 2024)

Trouwambtenaar Yannick La Gordt DilliƩ

Een ontspannen sfeer, een beeldend verhaal en natuurlijk een lach. Dát is waar ik als BABS op jullie grote dag mijn uiterste best voor zal doen. Door mijn werk als tekstschrijver en mijn achtergrond in storytelling weet ik hoe ik een verhaal tot leven kan brengen. Ik vang de details op die een verhaal kleur geven. Dat kan alleen door goed te luisteren en door aan te voelen wat jullie liefde zo sterk maakt. Samen gaan we voor een onvergetelijke dag waarop niet alleen veel genoten wordt, maar ook zeker veel gelachen.

Eigen trouwambtenaar

Het is ook mogelijk om een ‘eigen’ Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) uw huwelijk te laten voltrekken of partnerschap te laten registreren. Lees hierover meer op de pagina Eenmalige benoeming trouwambtenaar.