Woningbouwlocaties

In de gemeente Oldebroek zijn er verschillende woningbouwlocaties. Bekijk per locatie wat de plannen zijn.

Woningbouw Wezep

Wezep locatie Spakman en Souman

Na de verplaatsing van de bedrijven Spakman en Souman kwam er een mooie en centrale locatie vrij aan de Stationsweg. Er zijn inmiddels 30 grondgebonden woningen gerealiseerd. Daarnaast start begin 2019 de bouw van 11 appartementen. Informatie over deze appartementen kunt u bij makelaardij Pleiter krijgen. De oplevering is voorzien eind 2019.

Wezep Noord - Maatschappelijk centrum

Het maatschappelijk centrum is het gebied rondom het parkeerterrein Mariënrade, bij MFC De Brinkhof in Wezep. Rondom het parkeerterrein is nog ruimte om te bouwen, bijvoorbeeld voor maatschappelijke functies en voor begeleid wonen. Ook is er ruimte voor een aantal grondgebonden woningen en appartementen. Hiervoor is nog wel een bestemmingsplanprocedure nodig. Het is nog niet bekend wanneer de bouw kan starten.

Wezep Zeuven Heuvels

Bedrijventerrein de Zeuven Heuvels maakt plaats voor een aantal mooie woningen. Het bestemmingsplan is gewijzigd, de bedrijven zijn verplaatst en de oude bedrijfshallen worden gesloopt en de grond gesaneerd. De eerste woningen zijn inmiddels in aanbouw. In totaal worden hier maximaal 61 woningen gebouwd. BBG Bouw uit Oldebroek ontwikkelt de woningen en heeft nog enkele woningen in de verkoop. Lees meer op de website van BBG.

Woningbouw Oldebroek

Woningbouwlocatie Oldebroek-West II

Sinds 2009 wordt er gebouwd op de uitbreidingslocatie Oldebroek West II. In de eerste 2 fasen zijn er hele diverse eengezinswoningen gebouwd. In fasen 3 en 4 worden nog zo’n 50 woningen ontwikkeld. Een deel hiervan is al opgeleverd. Meer informatie daarover is te vinden op www.oldebroekwest.nl.

Woningbouw Atlantis

Op de locatie Atlantis worden maximaal 6 woningen gerealiseerd. Het is nog niet duidelijk op welke termijn de ontwikkeling zal starten. Meer informatie over de locatie, de voorwaarden en verkoopprocedure vindt u in de brochure Atlantis Oldebroek (pdf, 7mb).

Woningbouw 't Loo

Er is nog 1 woningbouwkavel beschikbaar aan de Beltgravenweg. Hiervoor kunt u terecht bij UWOON.

Woningbouw Oosterwolde

Op de locatie Hart van Oosterwolde worden ook woningen gerealiseerd. Er is nog geen duidelijkheid over het aantal en type woningen. Meer informatie over dit project is te vinden op www.hartvanoosterwolde.nl.