Nieuws RSS icoon

 • Vanaf zaterdag 23 januari 2021 geldt een avondklok

  22 januari 2021

  In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Daar heeft de Tweede Kamer vandaag mee ingestemd. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft.

 • Lockdown verder aangescherpt vanwege zorgen om nieuwe virusvarianten

  20 januari 2021

  Het kabinet maakt zich grote zorgen om Britse variant van het coronavirus, die nog besmettelijker is dan het virus dat we al kennen. Daarnaast zijn er andere varianten van het virus waar zorgen over bestaan. Er zijn extra maatregelen nodig om die nieuwe varianten van het virus onder controle te krijgen.

 • Live meekijken commissievergadering Ruimtegebruik en Leefomgeving

  20 januari 2021

  Op woensdag 20 januari 2021 om 19.30 uur vergadert de commissie Ruimtegebruik en Leefomgeving. U kunt de vergadering live volgen via internet.

 • In quarantaine en hulp nodig?

  19 januari 2021

  Beste inwoner, heeft u corona en zit u daarom in quarantaine? Dan kunt u een helpende hand misschien goed gebruiken. Landelijk wordt er zelfs gesproken over een coach. Maar in Oldebroek hebben wij onder andere het Sociaal Team hiervoor.

 • Streekarchivariaat organiseert fotowedstrijd

  19 januari 2021

  Het Streekarchivariaat Noordwest Veluwe (SNWV) organiseert de komende maanden een fotowedstrijd over het thema corona. Inwoners kunnen tot 1 maart 2021 foto’s insturen en zo een bijdrage leveren aan de beeldbank.

 • Werkzaamheden rondom IKC Zuidwest

  19 januari 2021

  In opdracht van de gemeente start Knipscheer Infrastructuur dinsdag 19 januari met werkzaamheden aan de Vuurdoornstraat en Sneeuwbesstraat in Wezep. De openbare buitenruimte rondom het Integraal Kindcentrum (IKC) wordt opnieuw ingericht.

 • Omnia Wonen voert groot onderhoud uit

  19 januari 2021

  Vanaf januari 2021 tot en met november 2021 voert Omnia Wonen onderhoud uit aan 120 woningen in de kern Oldebroek. De woningen krijgen groot onderhoud en worden hiermee duurzamer en energiezuiniger gemaakt zodat ze weer jaren energiezuinig mee kunnen.

 • Het beste?

  19 januari 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Vaccineren in Gelderland start vanaf drie grote locaties

  29 december 2020

  Op maandag 18 januari 2021 starten de GGD’en in Gelderland met het vaccineren tegen het coronavirus vanuit drie locaties. Voor Noord-Oost-Gelderland is dat sporthal Mheenpark in Apeldoorn, voor Gelderland-Midden sportcentrum Papendal in Arnhem en voor Gelderland-Zuid een locatie aan de Havenweg in Wijchen.

 • Jaarwisseling anders dan anders

  29 december 2020

  Ook de jaarwisseling is dit keer anders dan anders. Heel anders! We moeten allemaal zoveel mogelijk thuis blijven en onze onderlinge contacten beperken. Dat is belangrijk om het aantal coronabesmettingen omlaag te krijgen. Zo zorgen we er samen voor dat de zorg blijft functioneren, zo weinig mogelijk mensen ziek worden en de huidige strenge lockdown zo kort mogelijk duurt.