Nieuws RSS icoon

 • Live meekijken commissievergadering Financiën en Bedrijfsvoering

  22 juni 2021

  Op dinsdag 22 juni 2021 om 20.00 uur vergadert de commissie Financiën en Bedrijfsvoering. U kunt de vergadering live volgen via internet.

 • Dat lucht op! Korting op inregelen mechanische ventilatiesystemen

  22 juni 2021

  Goede ventilatie in huis is belangrijk voor je gezondheid. Heb je een mechanisch ventilatiesysteem? Laat deze schoonmaken en/of inregelen én ontvang korting!

 • Luisteren

  22 juni 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Eerste stap in verkenning naar zorgappartementen in het voormalig schoolgebouw De Klepperbelt

  17 juni 2021

  Op woensdag 16 juni 2021 ondertekenden Jan van Raalte namens stichting Woonzorg de Plataan, Wim Prins van Prins Bouw en wethouder Liesbeth Vos - van de Weg een intentieovereenkomst. Met de overeenkomst start het haalbaarheidsonderzoek naar mogelijkheden om zorgappartementen te realiseren in het oude schoolgebouw De Klepperbelt in Wezep.

 • Oproep gemeenten: maak een pas op de plaats bij Lelystad Airport

  17 juni 2021

  De Veluwse gemeenten Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek en Voorst hebben de informateur opgeroepen om bij de vorming van het nieuwe kabinet een pas op de plaats te maken bij de ontwikkeling van Lelystad Airport. Zij hebben de informateur hierover een brief gestuurd.

 • W. van ’t Ende Transport komt naar het bedrijvenpark H2O

  17 juni 2021

  Transportbedrijf W. van ’t Ende Transport komt naar het bedrijvenpark H2O. Op 15 juni 2021 heeft André van ’t Ende hiervoor een erfpachtovereenkomst met de gemeente Oldebroek getekend. Hiermee krijgt zijn bedrijf de beschikking over een passende zichtlocatie aan de Duurzaamheidstraat in Hattemerbroek.

 • Gemeente Oldebroek sluit jaarrekening 2020 positief af

  17 juni 2021

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek biedt de jaarrekening en het jaarverslag over 2020 aan de gemeenteraad aan. Er was een verlies begroot van € 647.000,- maar uiteindelijk is het resultaat € 260.000,- positief.

 • Vergaderingen raadscommissies juni 2021

  15 juni 2021

  De raadscommissies bereiden de besluiten van de gemeenteraad voor. Dit doen zij door de voorstellen van het college van B&W aan de raad te beoordelen en informatie te vragen.

 • Wonen in park de Brink

  15 juni 2021

  Het college van de gemeente Oldebroek stemde dinsdag 8 juni 2021 in met de plannen op de voormalige locatie van korfbalvereniging Rood-Wit. De locatie wordt voor een groot deel ingericht als park. Om de kosten te financieren en invulling te geven aan de woningbehoefte van gemeente Oldebroek komt er een appartementencomplex met 10 appartementen met een landelijke uitstraling.

 • Hij zit!

  15 juni 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.