Nieuws RSS icoon

 • Wat heeft de gemeenteraad besloten op 9 juli?

  14 juli 2020

  De gemeenteraad van Oldebroek heeft in zijn vergadering van 9 juli 2020 verschillende besluiten genomen.

 • We doen het samen

  14 juli 2020

  De wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Gezamenlijke zienswijze concept-luchtvaartnota

  10 juli 2020

  Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft een ontwerp-Luchtvaartnota 2020-2050 geschreven. Net als verschillende andere overheden hebben de gemeenten Elburg, Heerde, Oldebroek en Hattem hun kijk op deze nota geformuleerd in de vorm van een zienswijze.

 • Wijzigingen in subsidieregels vanaf 2021

  09 juli 2020

  Verenigingen van ten minste 10 leden kunnen jaarlijks subsidies aanvragen voor hun activiteiten. Ieder jaar bekijkt het college van B&W de regelgeving voor alle subsidieaanvragen. De regels zijn opgenomen in het document ‘Nadere regel subsidies’. Het college heeft op 7 juli 2020 een gewijzigde ‘Concept Nadere regel subsidie’ vastgesteld.

 • Koninklijke erepenning voor imkervereniging

  08 juli 2020

  Dinsdag 7 juli was het precies honderd jaar geleden dat imkervereniging Wezep-Hattem-Oldebroek werd opgericht. Een bijzondere mijlpaal die oorspronkelijk groots gevierd zou worden. Vanwege de coronasituatie heeft het bestuur de festiviteiten uitgesteld. Wel was er dinsdagavond voor leden gelegenheid om samen het glas te heffen op dit bijzondere jubileum.

 • Noodkreet aan het Rijk

  01 juli 2020

  Ook vanuit de gemeente Oldebroek een noodkreet aan het Rijk. We redden het financieel niet en willen onze inwoners de nodige zorg en ondersteuning kunnen blijven geven. Dus vragen wij het Rijk om een toereikende hand.

 • Oldebroekse erepenning bij afscheid Toer de Dellen

  20 juni 2020

  Corine Kroes initiatiefnemer van de Toer de Dellen en Eddie van Olst, voorzitter van de Stichting Toer de Dellen ontvingen zaterdag 20 juni een erepenning van de gemeente Oldebroek. Tijdens een actiedag van de Loco Media Groep reikte burgemeester Tanja Haseloop-Amsing de erepenning, namens het college van de gemeente Oldebroek, aan hen uit.