Nieuws RSS icoon

 • Inwonersavond over De Brink op 12 mei 2021

  16 april 2021

  Op woensdag 12 mei is er een digitale inwonersavond van het project De Brink in Wezep. Op deze avond blikken we terug op de inwonersavond van 24 februari en informeren wij u over de uitkomsten van de enquête onder buurtbewoners over de invulling van De Brink. Ook informeren we u over het besluitvormingsproces richting het college en de gemeenteraad.

 • Duurzame en zelfvoorzienende energieopslag met een zeezoutbatterij

  15 april 2021

  Het Wezepse bedrijf Dr. Ten BV en de gemeente Oldebroek hebben samen een duurzame primeur. Vanaf 15 april 2021 start de pilot met het opslaan en gebruik van duurzame energie via een zeezoutbatterij. Daarbij wordt een nieuwe ICT/batterij laadtechnologie gedemonstreerd. Een mooie lokale én duurzame innovatie. Wetenschapper en ondernemer Marnix ten Kortenaar en wethouder Bob Bergkamp pluggen samen de stekker in een elektrische Pick-up als start van de pilot.

 • Mevrouw Van Dam-Leusink 100 jaar oud

  14 april 2021

  Woensdag 14 april 2021 vierde mevrouw Van Dam-Leusink haar 100ste verjaardag. Mevrouw is geboren en getogen in Oldebroek en woont hier nog steeds. Burgemeester Haseloop-Amsing kwam langs om haar te feliciteren met deze mijlpaal.

 • Aanbieden restafvalcontainer

  13 april 2021

  In de Afvalwijzer app of via www.mijnafvalwijzer.nl kunt u inzien hoe vaak u restafval aanbiedt.

 • Gratis trainingen omgaan met (psychische) beperkingen

  13 april 2021

  Heeft u in uw werk of persoonlijk leven weleens te maken met iemand met een psychische kwetsbaarheid of een verstandelijke beperking? Behoefte aan informatie en tips om hier goed mee om te gaan? Volg een of meerdere van onderstaande trainingen.

 • Speelplek het Kooiveen krijgt steeds meer vorm

  13 april 2021

  Speelplek het Kooiveen ondergaat een ware metamorfose. Als onderdeel hiervan heeft wethouder Bob Bergkamp op woensdag 7 april een boom geplant. Speelplek het Kooiveen wordt een echte waterspeelplek met een waterpomp waarbij het water voor een deel het gebied instroomt. Een mooie natuurlijke plek met veel bosplantsoen en vaste planten, waar kinderen ook in de zomer fijn kunnen spelen.

 • Goed Bezig Oldebroek organiseert de Online Koningsspelen

  13 april 2021

  Op vrijdagmiddag 23 april kunnen alle kinderen in de gemeente Oldebroek meedoen met de Online Koningsspelen. Goed Bezig Oldebroek heeft in samenwerking met lokale partijen een actief programma samengesteld. Kinderen van de basisschool kunnen individueel of samen vanuit huis via een Youtube-stream deelnemen.

 • Als je weet dat je vergeet…

  13 april 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.