Nieuws RSS icoon

 • In gesprek over het Meidoornplein: Doet u mee op 30 september?

  22 september 2020

  Het Meidoornplein. Een plek voor ondernemers, een plek waar inwoners elkaar dagelijks ontmoeten. Een plek waar veel gebeurt en gaat gebeuren.

 • Waar besluit de gemeenteraad op donderdag 24 september over?

  22 september 2020

  Donderdag 24 september 2020 begint om 19.30 uur de openbare vergadering van de gemeenteraad van Oldebroek. De vergadering vindt voor de raadsleden plaats in de raadszaal. Onder het kopje ‘Bekijken raadsvergadering’ kunt u lezen hoe u de vergadering op afstand kunt volgen door een livestream op internet en Loco TV. Op afspraak via de griffie is de vergadering voor publiek beperkt te volgen op een scherm in de hal van het gemeentehuis.

 • Oldebroek tegen eenzaamheid: Doe mee aan onze online workshop

  22 september 2020

  Eenzaamheid is een groot probleem. Meer dan 2.300 inwoners heeft hier dagelijks veel last van, ook jongeren. Helpt u ons in de strijd tegen eenzaamheid?

 • Samen voor een gezond Oldebroek

  22 september 2020

  Het Agnieten College en voetbalvereniging VSCO ’61 gaven op vrijdag 18 september de aftrap voor de uitvoering van het lokale Sport- en Preventieakkoord ‘Samen voor een gezond Oldebroek’. In het bijzijn van wethouders Liesbeth Vos - van de Weg en Bob Bergkamp zetten zij hun handtekening onder dit akkoord. Daarmee verbinden zij zich aan de ambitie om gezamenlijk te werken aan een Gezond Oldebroek.

 • Een uitdaging voor ons allen

  22 september 2020

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Koninklijke onderscheidingen voor zes brandweervrijwilligers

  19 september 2020

  Zes vrijwilligers van het brandweerkorps Oldebroek ontvingen op zaterdag 19 september 2020 een Koninklijke onderscheiding.

 • Brandweer Oldebroek zoekt nieuwe collega’s

  18 september 2020

  Een droom van bijna elk kind: brandweerman of –vrouw worden. Als volwassene kan je die droom waarmaken, want Brandweer Oldebroek heeft dringend nieuwe vrijwilligers nodig en organiseert daarom op donderdag 24 september een informatieavond.

 • Elburgerbrug weer open, nieuwe werkzaamheden noodzakelijk

  15 september 2020

  Van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september was de Elburgerbrug afgesloten wegens werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden bleek dat de schade aan de asfaltlaag en betonnen tussenlaag groter is dan vooraf ingeschat. Daarom zijn extra werkzaamheden noodzakelijk in de periode 21 september tot en met 10 oktober 2020.

 • Waar komt uw energie vandaan over 10 jaar?

  15 september 2020

  De Noord-Veluwe wil in 2030 ongeveer 60% van de gebruikte elektriciteit duurzaam opwekken. In de eigen regio, via zonne- en windenergie. Dit kan door het plaatsen van windmolens, of door zonnepanelen te plaatsen op daken en in het landschap. Of door een combinatie hiervan. Wat heeft uw voorkeur?

 • Doe mee met de cursus Politiek Actief!

  15 september 2020

  Vraag je je wel eens af hoe beslissingen in de gemeenteraad worden genomen? Denk je wel eens dat je het beter zou kunnen? Of wil je iets voor elkaar krijgen bij de gemeente en je weet niet hoe? Volg dan de cursus Politiek Actief voor de gemeente en ontdek het. Wie weet raak je hierdoor zo geïnspireerd dat je daarna zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid of raadscommissielid.

 • De zevende editie van Stoptober komt eraan: stopt u ook?

  15 september 2020

  Rokers in de gemeente Oldebroek opgelet. Nederland wordt opgeroepen om vanaf 1 oktober 28 dagen te stoppen met roken. Meer dan driehonderdduizend mensen deden de afgelopen jaren mee aan dit Nationale Stopmoment dat inmiddels groter is dan dat andere bekende stopmoment, 1 januari.

 • Past dat uniform u ook?

  15 september 2020

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Extra aandacht voor lezen en schrijven

  08 september 2020

  Deze week is het de landelijke ‘Week van lezen en schrijven’. Gemeente Oldebroek en de Bibliotheek Noord-Veluwe geven hier ook graag aandacht aan.

 • Café De Passage voorlopig gesloten

  09 september 2020

  Vanwege de situatie van afgelopen nacht in Wezep heeft burgemeester Tanja Haseloop-Amsing van de gemeente Oldebroek besloten om voorlopig café De Passage te sluiten.