Nieuws

 • Gewijzigde openingstijden gemeentehuis op 5 december

  01 december 2022

  Maandag 5 december 2022 sluiten de deuren van het gemeentehuis om 16.00 uur.

 • Winnend ontwerp textielcontainers onthuld

  30 november 2022

  De afgelopen weken maakten creatieve kinderen uit de gemeente Oldebroek ontwerpen om grijze textielcontainers een nieuw jasje te geven. Op woensdag 30 november is het winnende ontwerp, van de 10-jarige Feline Statema, onthuld in Wezep door wethouder Beerd Flier.

 • Militaire oefening ASK

  29 november 2022

  De komende tijd is er een militaire oefeningen in de gemeente.

 • Geslaagde ‘Slaap Lekker Week’

  29 november 2022

  De Slaap Lekker Week, georganiseerd door Goed Bezig Oldebroek in de week van 28 oktober tot 4 november, is mede door de opkomst van zeker zestig kinderen zeer geslaagd. Drie basisscholen namen deel met hun groepen 5 tot en met 8.

 • Staatssecretaris van Ooijen op bezoek bij Goed Bezig – JOGG Oldebroek

  29 november 2022

  Op dinsdag 22 november kwam staatssecretaris Maarten van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op bezoek bij IKC de Vlinder in Wezep. Hij ging in gesprek met kinderen over gezond leven en met professionals die betrokken zijn bij de lokale JOGG-aanpak. De staatssecretaris kreeg een rondleiding op IKC de Vlinder, waar basisscholen de Bron en de Spoorzoeker maar ook kinderopvang SKO gevestigd zijn.

 • Uitnodiging presentatie inrichtingstekening Hart van Oosterwolde

  29 november 2022

  Op woensdag 7 december a.s. organiseert de gemeente in samenwerking met de initiatiefgroep Hart van Oosterwolde een dorpsavond.

 • OvM Festival: Geslaagd moment van ontmoeting en verbinding

  29 november 2022

  Op maandag 21 november kon het OvM festival eindelijk weer plaatsvinden. Het festival is een moment van ontmoeting en verbinding voor alle vrijwilligers die in de gemeente Oldebroek actief zijn. Bijna 60 vrijwilligers, namens 30 vrijwilligersorganisaties, namen deel aan de workshopcarrousel van het OvM festival 2022.

 • Gewijzigd bestemmingsplan Buitengebied Oude Weg 10a vastgesteld

  29 november 2022

  Op 13 oktober 2022 heeft de gemeenteraad van Oldebroek het bestemmingsplan Buitengebied, Oude Weg 10a gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan is vastgesteld volgens het hierop betrekking hebbende raadsbesluit en de daarbij behorende stukken.

 • Warm en veilig

  29 november 2022

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Vrijwilligers gezocht voor Internationale Schakelklas in Oldebroek

  14 november 2022

  Per 1 december 2022 starten er drie Internationale Schakelklassen (ISK) met Oekraïense leerlingen uit de gemeenten Oldebroek en Elburg. Dit is voortgezet onderwijs voor leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar. De lessen vinden plaats aan de Oude Dijk in Oldebroek. Wij zoeken vrijwilligers die tijdens de lessen de docenten willen ondersteunen.

 • Vacature applicatiebeheerder Sociaal Domein

  28 november 2022

  Weet jij alles van applicaties binnen het sociaal domein? Neem je daarbij jouw gevoel voor kwaliteit en integriteit mee? Dan zoeken we jou!

 • College van B&W op werkbezoek bij Landal Greenparks

  25 november 2022

  Op dinsdag 22 november 2022 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan Landal Greenparks in Oldebroek. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door general manager Henri Meringa.