In gesprek met college

Het college van B&W gaat graag in gesprek met u als inwoner van de gemeente Oldebroek.

Wilt u een persoonlijke vraag, zorg of idee delen met een lid van het college? Dan kunt u op iedere werkdag een afspraak maken voor een gesprek met een collegelid. Afhankelijk van het onderwerp krijgt u het juiste collegelid te spreken: u bent van harte welkom!

Voor wie

Een gesprek met een lid van het college van B&W is als eerste bedoeld voor inwoners. Er kunnen maximaal 4 personen tegelijkertijd op gesprek. Als er instellingen, bedrijven of organisaties in gesprek willen met een lid van het college kan dat natuurlijk ook. Ook zij kunnen een verzoek om een afspraak doen via het bestuurssecretariaat.

Ondersteuning

Bij de gesprekken is, als u van tevoren heeft aangegeven waar het precies over gaat, mogelijk een ambtenaar aanwezig. Dat is ter ondersteuning van het college, om notities te maken en om een snelle afhandeling mogelijk te maken. Binnen vier weken, tenzij anders is afgesproken, krijgt u een reactie op vragen en/of opmerkingen. Wilt u sowieso liever een gesprek 'onder vier ogen'? Dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak.

Aanvragen gesprek

U kunt een afspraak maken voor een gesprek met een lid van het college van burgemeester en wethouders via het bestuurssecretariaat  per e-mail: bestuurssecretariaat@oldebroek.nl of via tel. 0525 63 82 00. Afhankelijk van het onderwerp wordt bepaald met welk collegelid u het beste in gesprek kunt gaan. Indien u in gesprek wil met de burgemeester over een onderwerp uit de portefeuille van  een wethouder, kan dit alleen als er al een gesprek met de wethouder heeft plaatsgevonden.

Onderwerpen

U kunt in gesprek gaan over onderwerpen die u bezig houden, u kunt ideeën aandragen, problemen aankaarten of aangeven wat volgens u beter of anders kan. Tijdens het gesprek worden geen zaken besproken waar een bezwaar-, beroeps- of klachtenprocedure loopt.