WhatsApp

U kunt de gemeente bereiken via WhatsApp: 06 25 39 54 58. Via dit nummer kunt u met een WhatsApp-berichtje vragen stellen over gemeentelijke producten en diensten.

Om uw vraag te stellen, moet u eerst het nummer 06 25 39 54 58 in de contactenlijst van uw telefoon zetten. Vervolgens kunt u via WhatsApp een gesprek met ons beginnen.

Dit nummer kunt u alleen gebruiken om ons een WhatsApp-bericht te sturen. Bellen en sms-en kan niet via ons WhatsApp nummer.

We reageren zo snel als mogelijk op berichten, dat doen we tijdens de uren waarop we ook telefonisch bereikbaar zijn. Dat is van maandag t/m donderdag van 08.30 - 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 - 16.00 uur. In veel gevallen reageren we binnen 4 uur.

Privacy

Voor uw veiligheid versturen en vragen wij geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Privacygevoelige informatie is bijvoorbeeld uw burgerservicenummer of uw rekeningnummer. We vragen u om geen privacygevoelige informatie of documenten via WhatsApp met ons te delen. Neem in dat geval op een andere manier contact met ons op.