Proclaimer

De gemeente Oldebroek is verantwoordelijk voor de correcte inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden.

Komt u toch iets tegen dat niet correct is, dan horen wij dat graag. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina.

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt. Bij het gebruik van webformulieren streven wij ernaar het aantal velden dat verplicht moet worden ingevuld tot een minimum te beperken. Ook streven wij er naar alle mogelijke gebruikers een onbelemmerde toegang tot de site te bieden.

Auteursrecht

De afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen niet zonder toestemming van de gemeente worden gebruikt.

Hyperlinks

Op deze website wordt u met (hyper)links doorverwezen naar andere websites of andere informatiebronnen die door derden beheerd worden. De gemeente is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. 

Protocol elektronisch berichtenverkeer

Officiële aanvragen kunt u alleen digitaal indienen met een webformulier. Meer informatie vindt u in het protocol elektronisch berichtenverkeer (pdf, 565kb). Verzoeken op basis van de Wet openbaarheid van bestuur kunnen niet per e-mail en niet per fax worden ingediend.