Bibliotheek

In Oldebroek en Wezep zijn bibliotheekvestigingen en er is een uitleenpunt in de Nassauschool in Hattemerbroek. Op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl vindt u meer informatie over de bibliotheek.

Taalpunt Wezep

In de bibliotheek van Wezep is een Taalpunt gevestigd. Het Taalpunt helpt mensen bij het beter leren lezen en schrijven. Meer informatie over het Taalpunt vindt u op de website van de Bibliotheek Noord Veluwe.

Informatiepunt Digitale Overheid

In de bibliotheek in Wezep en Oldebroek bevindt zich het Informatiepunt Digitale Overheid. Dit is de plek waar u terecht kunt als u vragen heeft over de digitale overheid. Zoals het aanvragen van een DigiD, huur- en zorgtoeslagen, rijexamen of kinderbijslag. Maar ook voor hulp bij het gebruik van mijnoverheid.nl of het online betalen van een verkeersboete.

Wilt u iets online regelen en kunt u daar wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar het Informatiepunt in de bibliotheek.

  • In de bibliotheek van Wezep zijn iedere middag en op vrijdag tot 20.00 uur medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
  • In de bibliotheek van Oldebroek is op woensdag van 14.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 16.00 - 20.00 uur een medewerker aanwezig.
  • Voor digitale ondersteuning die wat meer tijd kost is er iedere dinsdagmiddag een speciaal spreekuur van 14.00 - 17.00 uur in de bibliotheek van Wezep.
  • Daarnaast kunt u zich opgeven voor diverse gratis trainingen op de website van de bibliotheek Noord-Veluwe.