Rustpunten en horeca

Verspreid over de gemeente Oldebroek zijn verschillende horecagelegenheden aanwezig. Daarnaast zijn er langs de fiets- en wandelroutes diverse rustpunten ingericht.

Tijdens uw verblijf in de gemeente Oldebroek kunt u op verschillende locaties genieten van een hapje of drankje. Bezoek een van de horecagelegenheden of kies eens voor een rustpunt.

Horecagelegenheden

In de gemeente Oldebroek zijn verschillende horecagelegenheden te vinden waar u kunt bijkomen van uw fiets- of wandeltocht en kunt genieten van een hapje of en drankje. Ook biedt de horeca in de gemeente Oldebroek de mogelijkheid tot een uitgebreide lunch of diner. Kijk voor meer informatie op Visit Oldebroek.

Rustpunten

Zin in een kopje koffie of thee tijdens uw fiets- of wandeltocht? Dan bent u van harte welkom bij een van de rustpunten. Een rustpunt is een locatie bij een gastvrije inwoner van de gemeente Oldebroek. De rustpunten bevinden zich buiten in de tuin of op het erf van de rustpunthouder. Vaak zijn de rustpunten op zondag gesloten en zijn ze alleen tijdens het toeristenseizoen van 15 maart tot 1 november geopend. Kijk voor een actueel overzicht op www.rustpunt.nu.