Energiecontract via gemeente Oldebroek

Is uw energiecontract nog wel voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? De gemeente werkt samen met Gezondverzekerd.nl om u een goedkoper energiecontract te bieden. Op de website van Gezondverzekerd.nl kunt u gemakkelijk een vergelijking maken tussen uw huidige leverancier en het aanbod van een van de energieleveranciers waarmee speciale afspraken gemaakt zijn. En als dat voor u voordeliger is: eenvoudig overstappen.

Energiecontract vergelijken

Voordelen van Goedkope Energie

Een energiecontract via www.gezondverzekerd.nl/energie heeft de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U kunt rechtstreeks via gezondverzekerd.nl overstappen, er is geen aanvraag via de gemeente nodig.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. Hiervoor zijn speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn.

Let op! Controleer goed of de ingangsdatum van het voorstel voor een nieuw contract aansluit op de einddatum van uw oude contract.

Vragen

Komt u er via de website niet goed uit of spreekt u liever telefonisch met een medewerker? Bel dan met de klantenservice van gezondverzekerd.nl, tel. 085 303 53 89. Een vraag per e-mail stellen kan ook, mail naar energie@gezondverzekerd.nl. Zij kijken graag samen met u naar het beste energiecontract in uw situatie en of u kunt besparen op uw energiekosten.