Maaltijdvoorziening

Woont u zelfstandig in de gemeente Oldebroek? En bent u door uw leeftijd en/of een beperking niet in staat zelf voor uw warme maaltijd te zorgen? Dan kunt u een warme maaltijd aanvragen.

Maaltijdvoorziening aanvragen met DigiD

U kunt ook schriftelijk een maaltijdvoorziening aanvragen (pdf, 328kb) aanvragen of telefonisch via tel. 0525 63 82 00.

Voorwaarden

De Wmo-consulent van de gemeente beslist of u in aanmerking komt voor de warme maaltijdvoorziening. Na het nemen van de beslissing ontvangt u een brief waarin staat of u wel of niet in aanmerking komt voor een maaltijdvoorziening. De maaltijdleverancier, woonzorgcentrum De Hullen, neemt vervolgens contact met u op.

Kosten

De hieronder beschreven kosten gelden per warme maaltijd.

  • Vleeskeuze A € 8,80
  • Vleeskeuze B € 8,36
  • Vleeskeuze C € 8,14
  • Vleeskeuze D € 7,38
  • Vleeskeuze E € 7,17
  • Nagerecht € 0,83

Afrekenen

U hoeft uw bestelling nooit contant te betalen. Het totaalbedrag wordt een keer per maand via een automatische incasso van uw rekening geschreven. Wanneer u een laag inkomen hebt, kunt u een beroep doen op Bijzondere bijstand.

Aanpak

Het doorgeven van uw wensen voor wat betreft de maaltijdvoorziening gaat via een bestellijst. Deze ontvangt u van De Hullen. De warme maaltijden worden op werkdagen rond 12.00 uur warm bij u thuis bezorgd door vrijwillige bezorgers van stichting Senioren Wezep Oldebroek. Als u in het weekend en/of op feestdagen ook een maaltijd wilt ontvangen, kunt u dit doorgeven. U ontvangt dan maaltijden die u 72 uur in de koelkast kunt bewaren. U kunt deze maaltijden in een magnetron of oven verhitten.