Meldpunt discriminatie

Voelt u zich gediscrimineerd, of bent u getuige geweest van discriminatie, meld het dan bij het antidiscriminatiebureau (ADB) van de veiligheidsregio Noord- Oost Gelderland.

Samen met u zoeken ze naar een oplossing die bij u past. U kunt ook bij hen terecht als u vragen heeft over discriminatie. Hoe maakt u het bespreekbaar? Wat is discriminatie en wat kan er tegen gedaan worden? 

Ondersteuning door Discriminatie.nl

U kunt bij Discriminatie.nl terecht met vragen over discriminatie. Hoe maakt u het bespreekbaar, wat is het en wat kan er aan gedaan worden? Ook biedt het bureau professionele ondersteuning bij discriminatie of als u getuige bent geweest van discriminatie. De experts werken lokaal en bieden een luisterend oor en persoonlijke ondersteuning.  

Melding maken?

Kijk op de website van Discriminatie.nl voor meer informatie en het melden van discriminatie. Een melding maken kan ook op nummer 0800-0880.

Ondersteuning door Discriminatie.nl is kosteloos en melders worden bijgestaan in hun eigen woonplaats of regio. Melden kan ook anoniem. Ook dan helpt u mee om discriminatie in beeld te krijgen.