Bedrijfsverzamelgebouw

De gemeente heeft een aantal bedrijfsverzamelgebouwen. De meesten zijn particulier eigendom. De gemeente heeft samen met de Ir. R.R. van der Zeestichting in Wapenveld een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Wezep-Noord. De units worden bij voorkeur verhuurd aan startende en doorstartende ondernemers. Zij worden gestimuleerd door middel van een korting op de huurprijs. Ook wordt er professionele begeleiding geboden. Het is de bedoeling dat starters na ongeveer 5 jaar de bedrijfsunit verruilen voor een (grotere) zelfstandige bedrijfsruimte elders, bij voorkeur in de gemeenten Oldebroek, Hattem of Heerde.

Aanpak

De Ir. Van der Zeestichting vraagt informatie over de voorgenomen bedrijfsactiviteiten. Het is daarom raadzaam een bedrijfsplan op te stellen. Een huurovereenkomst regelt de rechtsverhouding tussen de huurder en de stichting. Er zijn geen specifieke vormvereisten. De algemene voorwaarden zijn te raadplegen op www.vanderzeestichting.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Eric Scholten, manager BVG, tel. 06 48 43 16 70 of e-mail BVG@vanderzeestichting.nl.