Bedrijventerrein Voskuil

Bedrijventerrein Voskuil heeft een duidelijk lokaal karakter. Het maakt deel uit van plangebied Wezep-Noord en ligt relatief dicht bij de woongebieden.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Voskuil zitten voornamelijk bedrijven die een beroep doen op de lokale en (in beperkte mate) regionale arbeidsmarkt. Het terrein heeft een duidelijk lokaal karakter en ligt relatief dicht bij de woongebieden. Daardoor krijgen bij voorkeur niet al te grote bedrijven met beperkte effecten op de directe omgeving de ruimte om te ondernemen.

Locatie

Bedrijventerrein Voskuil maakt deel uit van het plangebied Wezep-Noord. Het terrein is ingeklemd tussen de Voskuilerdijk en de Rondweg. In het noordwesten wordt het gebied begrensd door de A28, in het zuidoosten door de Zuiderzeestraatweg, de Stationsweg en het pad tussen Stationsweg 5 en 7 en de van Pallandtlaan. In het zuidwesten geven de Heigraaf en sportgebied De Brink de grens aan.

Meer informatie over het bedrijventerrein Voskuil

Lees voor meer informatie het Bestemmingsplan Wezep-Noord 2009. Heeft u vragen over het bestemmingsplan? Neem dan contact op met de gemeente via tel. 0525 63 82 00.

Andere bedrijventerreinen

De gemeente Oldebroek heeft meerdere bedrijventerreinen: