Regio Zwolle

Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van 22 gemeenten rondom Zwolle. Gemeente Oldebroek maakt hier ook deel van uit. De samenwerking concentreert zich op economische groei: Regio Zwolle wil de 4e economische regio van ons land worden.

Vanuit 5 gezamenlijke regionale opgaven wordt hier met allerlei programma’s en projecten aan een sterke economische regio gewerkt. De opgaven zijn economie, menselijk kapitaal (HCA), leefomgeving, bereikbaarheid en energie. Meer informatie is te vinden op www.regiozwolle.info.

Kennispoort Regio Zwolle

Voor ondernemers die willen groeien is er Kennispoort Zwolle. Zij helpen per jaar meer dan 500 ondernemers en bedrijven in Regio Zwolle. Bijvoorbeeld door hen kosteloos te helpen bij het uitwerken van ideeën, financiering te regelen en in contact te brengen met andere ondernemers en studenten. Kijk voor meer informatie op www.kennispoortregiozwolle.nl.

Kop van de Veluwe

De gemeente Oldebroek is samen met de Gelderse gemeenten Hattem, Heerde, Elburg en Nunspeet actief lid (en onderdeel) van Regio Zwolle. Om onze slagkracht te vergroten, hebben wij samen met de provincie Gelderland de investeringsagenda Kop van de Veluwe opgesteld. Hierin zijn projecten opgenomen die passen in de agenda van Regio Zwolle. Wilt u meer weten over de Kop van de Veluwe? Kijk dan op www.regiozwolle.info/kopvandeveluwe.