Startende ondernemer

Wilt u een eigen bedrijf starten? Bereid u dan goed voor. U moet veel zaken regelen en beslissingen nemen. De gemeente en andere instanties helpen u graag op weg met informatie en advies.

Ondernemersplein

Op het Ondernemersplein vindt u veel informatie en een stappenplan om uw eigen bedrijf te starten.

Starterscollectief Veluwe

Als startende ondernemer (tot 5 jaar) op de Noord Veluwe kunt u terecht bij Het Starterscollectief Veluwe. Het Starterscollectief heeft als doel om startende ondernemers te informeren, te faciliteren en te voorzien van een netwerk van gelijkgestemden.  Kijk voor meer informatie op Starterscollectief Veluwe.

Kennispoort regio Zwolle

Komt u uit de regio Zwolle en wilt u een bedrijf starten? Dan helpt Kennispoort regio Zwolle u kosteloos verder. Wilt u bijvoorbeeld hulp bij de opstart van uw bedrijf? Hulp bij het schrijven van uw ondernemingsplan? Of hulp met het regelen van financiering? Kijk dan op de website van Kennispoort Regio Zwolle Voor ondernemers die willen groeien Kennispoort Regio Zwolle voor meer informatie.

Regionaal bureau zelfstandigen (Rbz)

Heeft u een uitkering en wilt u een eigen bedrijf starten? Of bent u net gestart met uw bedrijf maar lukt het niet om een inkomen te verdienen? Dan kunt u een beroep doen op verschillende bijstandsregelingen. Kijk voor meer informatie op Rbz Zwolle | Gemeente Zwolle.

Vragen of hulp nodig?

De accountmanager Ondernemen helpt u graag.