Raadsvergadering bekijken

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn live te volgen via internet.

Hiermee wil de gemeenteraad de politiek dichter bij de inwoners brengen. Geïnteresseerden kunnen de vergaderingen vanuit huis volgen.

Hoe werkt het?

Op de dag van de raadsvergadering vindt u op de startpagina van www.oldebroek.nl onder 'Nieuws' een link naar de uitzending van de raadsvergadering. Als u daarop klikt komt u direct in het scherm van de uitzending. Onder de knop 'agenda' vindt u de agenda van de raadsvergadering. Om 19.30 uur begint de vergadering en start de uitzending automatisch.

E-mailfunctie

In het uitzendscherm kunt u op de dag van de uitzending per agendapunt aangeven of u per e-mail een bericht wilt ontvangen als de bespreking van het agendapunt waarin u geïnteresseerd bent wordt gestart. U kunt dan live de bespreking volgen. De e-mailfunctie werkt als volgt: Op de dag van de raadsvergadering opent u het uitzendvenster, u gaat naar 'agenda'. Aan de rechterkant van de onderwerpen vindt u het icoon 'blauwe wekker'. Bij een interessant agendapunt klikt u op de 'blauwe wekker', er verschijnt een venster waarin u uw e-mailadres kunt invullen. 's Avonds ontvangt u aan de start van de bespreking een e-mailbericht waarin u een link vindt waarmee u rechtstreeks naar het uitzendvenster gaat.

Archief

U kunt een vergadering ook achteraf bekijken of downloaden via het archief.

Helpfunctie

In het scherm van de raadsuitzending vindt u rechts de helpfunctie. In de helpfunctie wordt uitgelegd aan welke eisen uw computer moet voldoen om de uitzending probleemloos te kunnen bekijken. Heeft u vragen rondom de technische werking dan kunt u deze mailen naar support@companywebcast.com. Tijdens kantooruren kunt u ook bellen met de technische ondersteuning van Company Webcast via het telefoonnummer 010 23 00 66.

Meer informatie over uitzenden raadsvergaderingen

Heeft u vragen over het uitzenden van de raadsvergaderingen? Neemt u dan contact op met de griffie van de gemeente Oldebroek, e-mail griffie@oldebroek.nl of telefoon 0525 63 82 00.