Hulp bij schulden

Lukt het u niet meer om rond te komen? Heeft u rekeningen die u niet kunt betalen? Wanneer het u niet lukt om zelf schulden op te lossen, kunnen wij u helpen. Ook als u schulden wilt voorkomen mag u om advies vragen. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Contactformulier Sociaal Team

Gratis hulp bij schulden: Financieel Spreekuur

Iedereen die schulden heeft, mag om hulp vragen. De oorzaak van een schuld hoeft nooit een belemmering te zijn om advies te vragen. U kunt elke dinsdag van 10.00 - 12.00 uur terecht bij het Financieel Spreekuur in De Brinkhof in Wezep. Zij kunnen u helpen met de eerste stap om uw schulden op te lossen. U kunt binnenlopen of een afspraak maken via tel. 0525 63 83 33 of per mail via sociaalteam@oldebroek.nl. De dienstverlening is gratis. Als u grote schulden heeft, helpt het Sociaal Team u met de doorverwijzing naar Westerbeek/Plangroep voor schuldenregeling, budgetbeheer of schuldsanering.

Inzicht in uw financiële situatie

Wilt u meer inzicht krijgen in uw financiële situatie? Neem dan een kijkje op www.zelfjeschuldenregelen.nl. Wat komt er op u af als u schulden opbouwt? Wat kunt u zelf doen? Op deze website kunt u een plan van aanpak maken. Ook als u schulden wilt voorkomen.

Ondersteuning bij thuisadministratie

Bent u het financiële overzicht kwijt? De vrijwilligers van Humanitas en Schuldhulpmaatje kunnen u helpen om uw financiën op orde te houden en te brengen. Neem contact op met Schuldhulpmaatje Oldebroek of met Humanitas Oldebroek.

Schulddienstverlening voor ondernemers

Bent u ondernemer van een levensvatbaar bedrijf en bent u in een schuldpositie terecht gekomen? Kijk dan op de pagina Schuldhulp ondernemers welke hulp er voor u beschikbaar is.

Meer informatie 

Heeft u het antwoord op uw vraag over schulden hier niet gevonden? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met het Sociaal Team via tel. 0525 63 83 33.